verkoopstyling

Creëer ruimte en rust, benadruk de pluspunten en laat zien welke mogelijkheden de woning biedt. Dit helpt potentiële kopers en huurders bij hun beeld- en besluitvorming.

 

verkoopklaar advies  |  vanaf € 95,- exclusief BTW

Stijl geeft je advies over zaken als functie, indeling, neutraliteit, onderhoud, opruimen, schoonmaken, licht en sfeer. Toegespitst op de juiste doelgroep en rekening houdend met het vergelijkbare woningaanbod. Met dit advies kun je de woning zelf verkoopklaar maken.

 

fotostyling  |  vanaf € 150,- exclusief BTW

De woning ziet er al goed uit, maar Stijl zorgt ervoor dat dit straks op de foto's - en tijdens bezichtigingen - ook goed zichtbaar is. Iedere ruimte wordt door ons kritisch bekeken en gestileerd. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van aanwezige meubels en accessoires. Het resultaat is een logische ruimtelijke indeling, waarbij de pluspunten worden benadrukt. Is er aan deze styling geen “verkoopklaar advies” voorafgegaan? Geen probleem. Dan ontvang je een checklist ter voorbereiding op deze styling. 

 

verkoopklaar uitvoering  |  op basis van een offerte

Ontbreekt het je aan tijd of handigheid om de woning zelf verkoopklaar te maken, dan nemen wij je de werkzaamheden graag uit handen. Van klussen tot opruimen en stylen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

ver.ko.pen (-kocht)
tegen een bepaalde prijs aan een ander over doen